Schleich Bouw

voor al uw TimmerwerkSchleichBouw kan u van dienst zijn met diverse werkzaamheden,

u kunt hierbij denken aan:

Verbouwing 
Heeft u verbouwplannen en... wilt u graag een duidelijk inzicht in de kosten en de mogelijkheden voor uw verbouwing? Neem dan contact met ons op, of vraag gratis een offerte aan.

Renovatie
Wij zijn u graag van dienst met het (gedeeltelijk) vernieuwen van uw woning of bedrijfspand. Voor zowel kleine renovatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld het dak van uw woning, tot het compleet renoveren van uw pand.

Dakkapellen

Wij leveren en plaatsen dakkapellen in diverse uitvoeringen en maten. U kunt kiezen voor een kunststof dakkapel of een dakkapel met houten kozijn.

Kozijnen, ramen en deuren
Wij leveren en plaatsen diverse kozijnen, ramen en deuren in zowel kunststof als hout. Onze producten zijn leverbaar in diverse maten en kleuren.

Keukens

Wij helpen u graag bij de aanleg van uw nieuwe keuken. Door onze ruime ervaring bent u verzekerd van een vakkundige montage en een goede afwerking.

Badkamer

Wil u uw badkamer verbouwen, moderniseren of uitbreiden? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Ook kunnen we u van dienst zijn met de tegels het sanitaire en de Electra 

Wij beschikken over een ruim netwerk van ervaren onderaannemers zoals: installateurs, dakdekkers, loodgieters en stukadoors. Door dit netwerk kunnen wij alle u gewenste werkzaamheden volledig begeleiden. Van het bouwen tot uw huis, het schilder, en stucwerk. Zo is alles in een keer goed geregeld. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen.